Fam. Schenkels

Ik had de eer om meneer en mevrouw Schenkels te mogen portretteren bij mij in de studio. Zij wilden graag de portretten afgedrukt op 10x15 cm zodat ze de portretten konden uitdelen aan de kinderen.

Tijdens het fotograferen zag ik dat de heer Schenkels een fantastische houding had aangenomen. Hij straalde een totale rust uit met een serene blik. Het leven is te zien in zijn oude handen, rustig gevouwen. Wat kan ouderdom er toch prachtig uit zien!

Mevr Schenkels imponeerde mij met haar zelfverzekerde uitstraling! Ik kan nog steeds niet geloven dat zij bijna 83 is. Zó helder van geest.

Ik werd helemaal blij van de liefde voor fotografie die zij toonden. Op zo’n moment voel ik me trots en dankbaar dat ik dit ambacht uitoefen.

Bij het laten zien van de beelden waren we het er over eens dat 10x15 cm toch wat aan de kleine kant is en kozen we voor een maatje groter. Het verschil kregen ze cadeau van me. Het was afgedrukt op een prachtig matte FineArt papier. Het papier is lekker dik en trekt niet krom zoals vaak bij die maten.

De foto’s kregen zij in een geschenkdoos, zodat zij de foto’s veilig konden bewaren en uitdelen.

Doosje foto's pano.jpg